fbpx

Ny revisor? Få gratis og uforpligtende tilbud på revision, regnskab og bogføring

del på

Tilbud på revision
Selvom platforme, der tilbyder tre tilbud inden for 24 timer, kan synes som en hurtig løsning, er det svært at sikre, at de revisorer, der præsenteres, faktisk opfylder dine specifikke behov. Derfor kigger vi nærmere på, hvordan du finder den bedste løsning til netop din virksomhed.

Revisormægler eller indhent 3 tilbud inden for 24 timer?

Når du skal finde en ny revisor til din virksomhed, står du over for mange muligheder i den digitale tidsalder. En populær tilgang er at bruge platforme, der tilbyder tre hurtige tilbud fra revisorer inden for 24 timer. Men er dette virkelig den bedste løsning for dig og din virksomhed?

Hos Revisormægleren tror vi på, at vores tjenester er den optimale vej til at finde den perfekte revisor, og i denne artikel vil vi gerne dele, hvorfor vi adskiller os fra disse hurtige tilbudsplatforme og hvorfor vi er det bedste valg for dig og din virksomhed.

Derfor bør du ikke vælge 3 tilbud eller pakkeløsninger

Selvom platforme, der tilbyder tre tilbud inden for 24 timer, kan synes som en hurtig løsning, er det svært at sikre, at de revisorer, der præsenteres, faktisk opfylder dine specifikke behov, kender din branche eller kan give den rådgivning og sparring du ønsker.

Når du får 3 tilbud, bliver din virksomhed oftest sat til udbud, så det er de hurtigste, der vinder opgaven. Derfor kan du altså ikke være sikker på, at de tilbud du får, er de bedste til din virksomheds situation. 

Hvis du har været på udkig efter en revisor, så har du måske også set revisorer, der tilbyder pakker med de basale regnskabsydelser til markant lavere priser, end hos godkendte revisorer.

Det er vigtigt at huske, at der sjældent er rådgivning i disse pakker, og at revisorer, som ikke er godkendt, ikke kan underskrive erklæringer.

Du skal også være opmærksom på, at “revisor” ikke er en beskyttet titel, og at alle derfor i teorien kan kalde sig revisor. Godkendt revisor er derimod beskyttet, og omfatter registrerede og statsautoriserede revisorer. Hvorfor du bør vælge en godkendt revisor, kan du læse mere om her.

Derfor bør du vælge Revisormægleren til at finde din nye revisor

I stedet for bare at indhente tilbud fra en række forskellige revisorer og revisionshuse er det en god idé at vælge en samarbejdspartner til at hjælpe jer med at finde det rigtige tilbud på revision, som passer til netop din virksomhed.

Det kan vi hjælpe dig med hos Revisormægleren. Over de sidste 30 år har vi hjulpet mere end 3.000 danske virksomheder med at skifte revisor – og vi kan også hjælpe dig, uden at det skal koste dig andet end den kaffe, vi drikker på vores indledende møde.

For vi starter med at komme ud at besøge dig i din virksomhed. På mødet sætter vi os godt ind i virksomheden og de behov og drømme, som du har for dens fremtid. Samt hvad der har fået dig til at overveje at indhente tilbud på revision.

Dernæst tager vi hjem og finder nogle gode bud på de revisorer i vores store netværk, som passer bedst til netop din forretning.

Det er godkendte revisorer og revisionshuse i alle størrelser, som vi kender indgående – nogle har vi samarbejdet med helt op til 25 år. Derfor har vi en grundig indsigt i, hvilken revisor der vil passe bedst til netop din virksomhed. Samt hvem der kan være med til at få dit firma derhen, hvor du gerne vil have det.

Med Revisormæglerens hjælp, kan du forvente en personlig og skræddersyet tilgang til din virksomheds specifikke situation. Vores matchmaking er derfor baseret på at finde den rigtige revisor, der kender din branche og hvor kemien er i top. På den måde sikrer vi, at du får en revisor, som interesserer sig for din forretning og ikke bare ser dig som endnu en opgave på listen.

Vi bestræber os på at skabe en tryg og effektiv proces, hvor vi er med hele vejen til rådgive dig og besvare dine spørgsmål, så du kan føle dig sikker på, at du træffer den rigtige beslutning for din virksomhed.

Resultatet er, at du får en stærk revisor i ryggen, samt at skiftet sker nemt, gnidningsløst og ikke kræver en masse tid og ressourcer.

Læs også

Vil du have hjælp til at finde den helt rigtige revisor?

Så lad os finde det rigtige match!

Lad os starte med en kort samtale