fbpx

Blog & Viden

Lad os lære hinanden at kende. Opdag de seneste idéer, viden og nyheder fra vores team hos Revisormægleren

Hvis du har været på udkig efter en revisor, så har du sikkert set, at der er stor forskel på prisen hos de forskellige revisorer. Men hvordan kan det være, at der er så stor prisforskel? Oftest bunder det i, at de billigste ikke er godkendte revisorer, selvom de kalder sig revisor. Men må man kalde sig revisor, uden at være godkendt?

Mange har en revisor, som de kun har kontakt med, når regnskabet skal afleveres. Det betyder at de ikke får rådgivning om f.eks. skat, fradrag, kompensation og investering af overskud. Med den rigtige rådgivning og sparring, kan der dog være penge at hente. Derfor er det vigtigt at dig og din revisor forstår hinanden, og at revisoren interesserer sig for netop din forretning.

I Danmark er det relativt få indkomster, der er skattefrie. Jubilæumsgratialer er en af de få indkomster, der er skattefri. Det er formentligt noget, som mange virksomheder overser, hvis de leder efter en mulighed for at udbetale en skattefri bonus til deres medarbejdere.

Har du besluttet dig for at finde en ny revisor, står du over for en meget vigtig opgave for dig og dit firma. Den rigtige revisor kan nemlig gøre en stor forskel for din forretning. Ikke kun rent skatteteknisk. Også i forhold til firmaets drift og vækst. Men hvordan finder du en ny revisor? Det får du fem tips til her.

Lad os starte med en kort samtale