fbpx

Blog & Viden

Lad os lære hinanden at kende. Opdag de seneste idéer, viden og nyheder fra vores team hos Revisormægleren

Et konvertibelt gældsbrev er et gældsbrev for et lån til et selskab, hvor långiveren kan vælge, hvorvidt gælden skal indfries kontant eller konverteres til andele i selskabet. Gælden kan konverteres til aktier eller andele i selskabet på et senere tidspunkt eller i henhold til specifikke betingelser, som er fastsat i gældsbrevet.

Egenkapitalen viser en virksomheds værdi, og kan være en indikator på hvorvidt virksomheden har en sund økonomi eller ej. Men hvad består egenkapitalen af, og hvorfor er det vigtigt at forstå dens betydning? Vi giver dig her en kort forklaring på, hvad egenkapital er, hvordan den opgøres og hvordan en virksomheds egenkapital er en indikator på den økonomiske sundhed i din virksomhed.

En revisor arbejder med økonomi, regnskaber og revision. Hovedsageligt består en revisors arbejde i at udarbejde, kontrollere og revidere virksomheders regnskaber, og rådgive dem om deres økonomiske forhold. Præcist hvad du kan forvente af en revisor, kigger vi nærmere på her.

Hvis du har været på udkig efter en revisor, så har du sikkert set, at der er stor forskel på prisen hos de forskellige revisorer. Men hvordan kan det være, at der er så stor prisforskel? Oftest bunder det i, at de billigste ikke er godkendte revisorer, selvom de kalder sig revisor. Men må man kalde sig revisor, uden at være godkendt?

Mange har en revisor, som de kun har kontakt med, når regnskabet skal afleveres. Det betyder at de ikke får rådgivning om f.eks. skat, fradrag, kompensation og investering af overskud. Med den rigtige rådgivning og sparring, kan der dog være penge at hente. Derfor er det vigtigt at dig og din revisor forstår hinanden, og at revisoren interesserer sig for netop din forretning.

Lad os starte med en kort samtale