fbpx

Tilbud på revision – hvordan vælger jeg det bedste?

del på

Har du indhentet 3 tilbud på revision, kan det være svært at gennemskue, hvad du får for pengene alene ud fra tilbuddet. Derfor vælger mange udelukkende at gå efter prisen. Det kan ende med at koste dem mange penge, skabe store frustrationer internt i deres virksomhed og have en uheldig indflydelse på firmaets vækst.

Lad os bare være ærlige og indrømme, at det er de færreste revisorer, som er gode til at skrive tilbud på revision. For oftest er de fyldt med en masse fagtermer og tekniske beskrivelser, som giver perfekt mening for dem, som skriver tilbuddet. Men virker som det rene volapyk for folk, der ikke selv har en erhvervsøkonomisk erfaring. Eller er godt inde i kravene til og reglerne for regnskabsaflægning.

Derfor kan det være stort set umuligt at gennemskue, hvad du egentlig får for pengene, hvis du forsøger at gå i dybden med, hvad den enkelte revisor koster.

Så er det nemmere bare at forholde sig til prisen – og så vælge det billigste tilbud på revision.

Det er menneskene bag, der gør forskellen i hverdagen

Men i praksis siger prisen jo ingenting om, hvad det er for mennesker, du kommer til at arbejde sammen med i fremtiden. Om I har kemi sammen? Om de har nogen erfaringer med jeres branche og den måde, som du driver din virksomhed på? Og hvor tilgængelig din fremtidige revisor er?

Særligt det sidste er vigtigt. For der er ikke noget værre, end hvis et eller andet regnskabsteknisk problem spænder ben for, at I kan få lukket en ordre. Eller du mangler en afgørende information fra revisoren for at kunne træffe en vigtig beslutning for dit firma – og revisoren så ikke er til at få fat på.

Selvfølgelig kan du ringe til de enkelte tilbudsgivere, og få en snak med dem. Eller måske ligefrem tage et møde med dem. Men hånden på hjertet: Er det altid nok til at give et ordentligt indtryk af folk?

Lad være med at starte med at få tilbud på revision

Så i stedet for bare at indhente tilbud fra en række forskellige revisorer og revisionshuse er det en god idé at vælge en samarbejdspartner til at hjælpe jer med at finde det rigtige tilbud på revision, som passer til netop din virksomhed.

Det kan vi hjælpe dig med hos Revisormægleren. Over de sidste 30 år har vi hjulpet mere end 3.000 danske virksomheder med at skifte revisor – og vi kan også hjælpe dig, uden at det skal koste dig andet end den kaffe, vi drikker på vores indledende møde.

For vi starter med at komme ud at besøge dig i din virksomhed. På mødet sætter vi os godt ind i virksomheden og de behov og drømme, som du har for dens fremtid. Samt hvad der har fået dig til at overveje at indhente tilbud på revision.

Dernæst tager vi hjem og finder nogle gode bud på de revisorer i vores store netværk, som passer bedst til netop din forretning.

Det er revisorer, som vi har arbejdet sammen med i mange år – helt op til 25 år. Derfor har vi en grundig indsigt i, hvilken revisor der vil passe bedst til netop din virksomhed. Samt hvem der kan være med til at få dit firma derhen, hvor du gerne vil have det.

Derfor finder vi oftest det bedste match mellem revisor og firma i første hug.

Det gør det meget mere trygt at finde en ny revisor, frem for at skulle vælge din nye revisor mellem de tilbud på revision, som du selv har indhentet.

Og så slipper du for at bruge en masse krudt på at forstå, hvad der står i tilbuddet fra revisoren.

Læs også

Vil du have hjælp til at finde den helt rigtige revisor?

Så lad os finde det rigtige match!

Lad os starte med en kort samtale